WELKOM BIJ BOON VISWERELD​

Boon Viswereld uit Den Helder

De visspecialist voor Den Helder en omstreken. Wij bieden een uitgebreid assortiment gerookte vis, gebakken vis, schaal- en schelpdieren en natuurlijk verse vis. Kies voor kant en klaar, of zelf bereiden in de keuken. Wij zien u graag bij ons in de winkel om u met onze visproducten te verwennen.

Naast onze winkel hebben wij een restaurant met ruim 30 zitplaatsen waar de gasten een ruime keuze hebben van de menukaart of aangeboden dagvangst of specials.

Daarnaast hebben wij een groot terras om lekker te genieten .       Dit kan voor de lunch, diner of gewoon voor een lekkere bak koffie of een drankje met een hapje.

Als alternatief kunt u onze vis specialiteiten en maaltijden ook snel en eenvoudig thuis laten bezorgen of afhalen. Speciaal verzoek? Gebruik dan ons contactformulier op deze website of bel naar 0223-682720

visproducten Snel en eenvoudig online bestellen

Geen zin om zelf te koken? Online bestellen kan snel en eenvoudig via deze website. Bestellen kunt u doen via de online bestellen knop. Het bezorgen van uw bestelling is voor ons geen probleem, indien u tijdig uw bestelling aan ons doorgeeft. Vooral met bijzondere dagen is het raadzaam om uw order op tijd aan ons door te geven( indien aanpassingen nodig zijn nemen wij contact met u op). 

Voor de feestdagen kunt u uw bestelling online of telefonisch doorgeven  Bestellen in de winkel is uiteraard ook mogelijk.

Wij bezorgen  vanaf € 15,00 euro. Bezorgen is i.v.m logistiek alleen mogelijk op dinsdag,donderdag ,vrijdag en zaterdag tijdens onze openingstijden.  Tijdens de feestdagen in overleg.

Bezorgkosten voor Den Helder zijn € 2,50 en voor uw bestelling in Julianadorp € 5,00